We stellen ons even aan u voor

Alexsander Vemeulen

(meestersmid, procurementspecialist, lasser, muziek- en watersportliefhebber)

“Na mijn vakopleiding als zilversmid heb ik een aantal jaren gewerkt als zelfstandig ondernemer op dit vakgebied. Tijdens mijn opleiding en door uitgebreide praktijkervaring heb ik geleerd om diverse metaalsoorten te bewerken. Na mijn periode als zilversmid was ik eerst enige tijd werkzaam als technisch inkoper bij verschillend bedrijven, vervolgens startte ik als ZZP’er mijn eigen bedrijf. Met mijn huidige technische inkoop- en adviesbureau Q-AV Business Solutions ben ik actief in de meest uiteenlopende technische en vaak uiterst complexe omgevingen waaronder high tech omgevingen zoals de automotive industrie, machinebouw en petrochemie-industrie. Ik was ook adviseur tijdens de bouw van diverse fabrieken en ben actief geweest in de scheepsbouw.”

“Zicht op Water B.V. is ontstaan door mijn grote liefde en passie voor schepen. Als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je te kunnen ontspannen en even je dagelijkse beslommeringen te kunnen parkeren. Er is geen betere plek om dat te doen dan op het water. Voor velen, ook voor mij, geldt “varen is vrijheid”. Al lange tijd wilde ik, samen met mijn vrouw Wanda, iets met schepen gaan doen. De aanschaf van ons kajuitzeiljacht “Wave” gaf het laatste zetje voor het daadwerkelijk te starten met Zicht op Water. Hiermee willen we, binnen een unieke totaalformule, uiteenlopende diensten en producten bieden.”

Wanda Vermeulen

(meesterbloembinder, kleurenleerspecialist/styliste, detacheringsspecialist, watersportliefhebber)  

“Ik ben moeder van 3 bijzonder actieve kinderen die het maar moeilijk vinden om even stil te zitten. Zelf ben ik, net als mijn man Alexsander, ook heel bedrijvig en altijd lekker bezig. Na enige tijd creatief als meesterbloembinder gewerkt te hebben werd ik verzot op kleuren en het creëren van harmonie. Met mijn eigen recruitersbureau Q-AV Recruitment ben ik gespecialiseerd in het werven en plaatsen van medewerkers op MBO-, HBO- en WO-niveau. Mijn creativiteit komt goed van pas bij mijn werk waarbij ik de klant en de kandidaat bij elkaar breng. Dagelijks heb ik veel en intensief contact met klanten en vind ik het een leuke uitdaging om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de opdrachtgever en de kandidaat. Net als mijn man Alexsander ben ik gek op water en alles wat hierbij hoort. Omdat ik graag met kleurstellingen bezig ben heb ik de kleuren van de inrichting van onze verhuurboten tot in detail uitgewerkt. Die kennis en ervaring zet ik graag in voor anderen. Vaak zorgen enkele aanpassingen al voor een hele nieuwe sfeer en stijl. Natuurlijk is ook een complete make-over/refit van een interieur mogelijk.”