“Blauwe Ruis” motorkruiser (6 pers.)

Max. 6 pers.

Geen vaarbewijs nodig

Min. 24 jaar

Gratis 1,5 uur instructie (optie)

Incl. reddingsvesten

Incl. navigatie (kaartplotter)

Incl. waterkaart

Basis-keukenuitrusting

Linnenpakket: €7,50 p.p. (optie)

Incl. volle dieseltank

1 huisdier toegestaan: €25,-

Min. huurperiode: weekend (vrijdag 09.00 tot zondag 17.00 uur)

Korting bij meermaals huren

Haven: gemeentehaven Huizen, Huizen

De gemeentehaven van Huizen ligt ten Oosten van de haven van Huizen en telt zo’n 400 ligplaatsen met aansluitmogelijkheden voor elektra en water. Door de komst van het Nautisch Kwartier met verschillende faciliteiten en het historische oude dorp trekt Huizen steeds meer passanten aan.

Adres voor parkeren (gratis): Havenstraat 302, 1271 GD Huizen

Kosten

Huur: €825,- (weekend)

Borg: €650,-

Dieselkosten: worden verrekend met borg

Capaciteit brandstoftank: n.n.b.

Brandstofverbruik: ca. 2 liter per uur

Schoonmaak: €30,- (weekend)

Betaling: vooraf via bank

Annulering huuropdracht: standaard uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan begin van huurperiode, altijd €45,- administratiekosten.

Huurperiode / beschikbaarheid

Naar verwachting te huren vanaf 12 juli t/m 31 oktober. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid: bel 06-431.68.778. Of stuur ons een e-mail. U hoort snel van ons.

Technische details

Formaten: de “Blauwe Ruis”, een zogenoemde Ariadne kruiser, heeft een lengte van 9 meter, een breedte van 3 meter, een diepgang van 80 cm en een doorvaarthoogte van 2,40 meter.

Motor: krachtige 40PK Mercedes OM636 dieselmotor.

Boegschroef: dankzij een boegschroef is de boot bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren.

Navigatie: de “Blauwe Ruis” is voorzien van een kaartplotter (navigatiesysteem) met een aantal door ons voor u ingeprogrammeerde mooie en veilige vaartochten.

Comfort: de boot heeft een koelkast en combimagnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. De “Blauwe Ruis” is voorzien van een walstroomaansluiting en een kachel, heeft warm en koud stromend water, stopcontacten voor 220 volt en aansluitingen voor 12 volt en USB.

Slaapplaatsen: er zijn 2 slaapplaatsen in de punt, de dinette (combinatie van eethoek en slaapplek) in de salon is om te bouwen tot 2 slaapplaatsen en in de stuurhut zijn 2 slaapplaatsen te creëren door de dinette daar om te bouwen.

Historie

De motorboot “Blauwe Ruis”, een gemakkelijk te besturen Ariadne kruiser, is door Alexsander Vermeulen (mede-eigenaar van Zicht op Water) grotendeels zelfstandig volledig gerenoveerd. Na de aanschaf en het ‘refitten’ van deze prachtige boot werd het idee geboren om boten te gaan verhuren waarmee het een belangrijke aanzet heeft gegeven voor het huidige totaalaanbod van Zicht op Water op het gebied van watersportplezier.

Direct reserveren

Reserveren is mogelijk van 1 maart tot en met 31 oktober.
Wij zijn u dan graag van dienst.

Hartelijk groet,
Alexander en Wanda Vermeulen

Wij verhuren eveneens: